Salarisadministatie

Het gemak van uitbesteden

Wij verzorgen voor al onze klanten de salarisadministratie. Het is voor u geen geheim dat een groot deel van de contacten met onze klanten gaat over aan werknemer gekoppelde vraagstukken. Logisch want met werknemers kunt u zichzelf ontlasten. De regelgeving rondom de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is enorm. Wij bieden u hierin volledige ondersteuning door de onderliggende CAO’s goed toe te passen in de salarisstrook. U als ondernemer heeft hierin ook een actieve rol omdat u vanuit uw branche hoort wat er speelt. Belangrijke zaken als de aangiften loonbelasting, de aanlevering van gegevens aan de verschillende uitvoerders van pensioenregelingen nemen wij u volledig uit handen.

De ondersteuning van Raad betreft echter ook het meedenken bij het opstellen van de arbeidscontracten. Zaken als proeftijd, opzegtermijnen, de looptijd van het contract en zo meer zijn bij ons dagelijkse kost.

Maar ook pro forma loonstroken voor wanneer u in gesprek bent met een potenti√ęle werknemer. U wilt dan snel weten wat uw kosten zijn bij een bepaald netto loon. U weet dan of het uit kan of niet. Wij denken dan actief mee over alternatieve beloningsvormen zodat uw kostprijs onder controle blijft.

Salarisadministratie is een administratieve rompslomp. Wij vereenvoudigen dit voor u door alle loonstroken .pdf formaat aan te leveren. Ook netto betaallijsten en loonbelastingbetalingen worden door ons digitaal aangeleverd tot en met clie-op bestanden toe. Alles staat permanent in uw email en in onze bestanden.